Leonard Tanase – REFERITOR LA COMISIA DE URBANISM

0
1380

”Pentru că foarte multă lume m-a sunat sa ma intrebe când se ține comisia de urbanism, fac urmatoarele precizări:

Oricărei cereri trebuie sa i se întocmească întâi un raport de către serviciul juridic si unul de către serviciul urbanism, servicii aflate in aparatul executiv al primarului și in subordinea sa directă. Cand un numar de cereri au primit aceste avize, același aparat executiv al primarului convoaca comisia de urbanism pentru a discuta respectivele cereri.

Ultima comisie a fost convocată acum o lună, cand “urgențe” pe ordinea de zi au fost trecerea in privat a peste 4 hectare la Neptun în zona lacuri si plajă, inainte de sedinta de consiliu.

De atunci presupun ca “specialistii” de la Constanța nu au reusit să analizeze si sa dea avize pe cerererile cetatenilor sau agenților economici din Mangalia.

Comisia, din păcate, nu se poate întruni fără să fie convocată și fără să aibă material de lucru. Pentru amplasarea tarabelor si chioșcurilor in stațiuni e nevoie de acordul comisiei, dar nici anul trecut, nici acum doi ani aceste cereri de amplasare nu au ajuns in comisie. Totuși statiunile au fost pline de tarabe si de chioșcuri puse cu acordul tacit si sub protecția actualei administrații. Presupun ca asta se intenționează si anul acesta.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai țin sa precizez ca primarul are majoritate si in comisia de urbanism, respectiv 2 PNL si 1 UNPR, din 5.

Si mai sunt unii ipocriți care latră ca noi blocăm orasul.

Leonard Tanase, consilier local ALDE.


Comisia ”Urbanism şi Amenajare Teritorială si Juridică”:

ANDREI DANIEL SORIN – PNL

(NICHITA LUCIAN) TOMA DOREL – PNL

DOP OPREA – UNPR

TANASA NECULAI – PSD

TANASE LEONARD FLORIN – ALDE.

(sursa: mangalia.ro)


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply