Coordonatoarea Teatrului Thaliamar, Aura Mircea scoate la licitatie voucherul primit drept Premiu la Concursul ”Omul Anului 2016”, pentru ca trupa să poată participa la Festivalul Național de Teatru FesTin de la Caracal!

0
1990

Trupa de Teatru Thaliamar Mangalia are nevoie de bani pentru deplasarea la un festival la care cazarea și masa sunt asigurate de către gazde. Este vorba de Festivalul de Teatru si Film de scurt metraj pentru Tineret – FesTin Caracal, ce va avea loc în perioada 21-25 iunie a.c.

Aura Mircea, coordonatoarea Trupei de teatru Thaliamar anunță că este nevoită să renunțe la premiul pe care l-a primit ca semn de prețuire, în numele întregului colectiv de tineri actori din Mangalia și scoate la licitatie voucherul oferit drept Premiu la Concursul ”OMUL ANULUI 2016” pentru zona Mangalia.

Premiul Special ”Mangalia News 2016” constă într-un sejur GRATUIT – o cameră dublă, cinci nopți cazare cu micul dejun inclus, la Hotelul Belvedere din Predeal. 

Premiul este oferit de Agenția Paradis, Vacanțe de Vis, sponsorul principal al Concursului ”OMUL ANULUI 2016”, organizat de cotidianul online Mangalia News la finele anului 2016. (Perioada sejurului și celelalte detalii se vor stabili în consens cu sponsorul).

Ofertele pentru această licitație cu totul originală pot fi transmise în următoarele zile pe pagina Trupei de Teatru THALIAMAR și pe adresa redacției ziarului online Mangalia News: [email protected] sau pe mangalianews.ro/contact 

Vă mulțumim anticipat!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   N.B. Înscrierile la Festival s-au făcut de-acum o lună. Se trimite o filmare din spectacol, iar organizatorii selectionează trupele finaliste. Ieri, doamna Aura Mircea a aflat de la organizatori că Spectacolul cu piesa ”ADĂPOSTUL” al Trupei THALIAMAR, a fost selecționat pentru finala Festivalului de Teatru si Film de scurt metraj pentru Tineret – FesTin Caracal!

Împreună, haideți să sprijinim tinerii actori de teatru din Mangalia să se afirme!


Festivalul de Teatru si Film de scurt metraj pentru Tineret – FesTin Caracal, 

21-25 iunie 2017


Mangalia News, Marți, 6 iunie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply