POLARIS a încheiat campania voluntară de toaletare a arterelor principale din Mangalia și din stațiuni

0
832

Ieri și astăzi nu s-au mai auzit motocoasele în oraș și stațiuni, campania voluntară susținută de Polaris încheindu-se, după 23 de zile de lucru ”la foc continuu”. Așa cum reiese din articolele noastre publicate în această perioadă, precum și din fotografiile și postările pe rețelele de socializare ale inginerului Florin Jianu, directorul Polaris, Punct de Lucru Mangalia, între 8 și 31 mai, Polaris a reușit, in condiții nu tocmai ușoare, din cauza vegetației exagerat de mare, să curețe mai multe zone din oraș și stațiuni.

In cadrul acestei campanii voluntare desfășurate sub genericul ”Curățăm Mangalia Noastră”, s-au efectuat lucrări de toaletare a vegetației (iarbă/gazon – cosit, strâns, colectat, transportat și depozitat) din toate zonele principale, parcuri și câteva artere secundare, din oraș și stațiuni. In cele 23 de zile de campanie au fost curățate spațiile verzi din zonele:

1 Decembrie 1918 (scuar si zona blocurilor, pana la Club Nautic); Constantei (intrare in oras pana la Primarie); Matei Basarab (triunghi cale ferata, sens de giratie si Biblioteca Franceza, pana la intrarea in curtea spitalului); Stefan cel Mare (Primarie – Bld 1 Decembrie); Parc Posta; Piata Republicii (zona Casa de Cultura); I.C. Bratianu; Parc Balnear si Port Turistic; Negru Voda; Oituz (zona OS-uri si triunghi intersectie cu str. Portului); Callatis (scuar si zona locuinte); Loc de joaca Bld. Callatis (vizavi de JumboJet); Zona “Fortele de munca”; Portului; M.I. Dobrogeanu (inclusiv loc de joaca); Pictor Tonitza (triunghi si loc de joaca); Parc Diana; Zona Str. Rozelor; Ion Creanga; Mihai Viteazu; Zona Policlinica; Lavrion (Saturn); Greenport (Saturn); Cordon Saturn-Venus (inclusiv sensul de giratie); Iuliu Maniu (inclusiv triunghi intersectie varianta Venus cu varianta Jupiter); Centrul statiunilor Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp; Plopilor, cu zona locuintelor si locul de joaca (Neptun); Varianta Neptun; Zona locuinte Olimp (inclusiv locul de joaca); str. H. Ignatie; Corneliu Coposu; T.S. Saveanu (de la Camin batrani pana la sensul de giratie din zona Big); Scuar Neptun-Olimp (zona Jandarmeriei); Zona SRP – Lac Neptun.


Mangalia News, Vineri, 2 iunie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply