Luptători din Republica Moldova şi Bulgaria, la Memorialul “Ioan Dima”

0
929

Una din cele mai dinamice competiţii de lupte pe nisip din România îşi continuă tradiţia la malul mării, în sudul litoralului.

În zilele de 3 şi 4 iunie, va avea loc Turneul Internaţional de lupte „Ioan Dima”, pentru copii şi cadeţi, ajuns la ediţia a Vll-a şi care se anunţă mai disputat ca niciodată, cu sportivi extrem de bine pregătiţi, atât din România, cât şi de peste hotare.

Vineri, 2 iunie, de la ora 18, va avea loc şedinţa tehnică, unde se vor stabili tablourile de competiţie, iar sâmbătă, 3 iunie, încep duelurile propriu-zise, urmate de festivitatea de premiere, acolo unde campionii vor fi recompensaţi cu diplome şi medalii.

„Şi-au anunţat prezenţa sportivi din Republica Moldova şi Bulgaria. Din păcate, luptătorii din Ucraina şi Turcia nu cred că vor mai ajunge, au probleme cu vizele şi sunt şanse mici să fie alături de noi. Cu toate acestea, avem confirmări de la aproximativ 150 de sportivi din ţară că vor fi alături de noi. Este un turneu de suflet pentru mine şi sunt sigur că va ieşi exact cum ne dorim”, a declarat Dragoş Dima, preşedintele CS Mangalia, fiul regretatului Ioan Dima, cel care a sprijinit luptele constănţene până la ultima suflare.

Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Mangalia, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Lupte Constanţa şi Primăria Municipiului Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În perioada 13-15 iunie, la Sala Sporturilor din Constanţa, se va organiza etapa finală a Cupei României la lupte greco-romane, libere şi feminine, pentru seniori.

Cuget Liber, 01.06.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply