Loredana Ionela Toader, tânăra poetă din Mangalia își lansează ASTĂZI a treia carte de poezie: „ZEITATE FURATĂ”

0
803
loredana-ionela-toader
La Clubul Artelor „Solteris” care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia va avea loc duminică, 16 octombrie 2016, ora 1500 , o nouă lansare de carte. Autoarea, Loredana Ionela Toader, la cei 16 ani ai ei în acest superb început de toamnă împliniți, se bucură de apariția celei de-a treia cărți de poezie care îi poartă semnătura.
Evenimentul va fi prezentat de scriitoarea Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România și Asociației Scriitorilor de Limba Română din Quebec (Canada), alături de Ovidiu Dunăreanu directorul Editurii Ex Ponto, redactor șef al revistei literare Ex Ponto, membru al Uniunii Scriitorilor din România.
Cartea apărută în condiții grafice de excelență la Editura Ex Ponto, având ca lector de carte pe prestigiosul prozator, om de cultură, Ovidiu Dunăreanu, cu o prefață semnată de Emilia Dabu, coperta fiind după o pictură de Alexandru Ghinea, demonstrează încă odată că valoarea se poate manifesta când există cu adevărat la orice vârstă. Loredana Ionela Toader este elevă în clasa a-X-a a Liceului Teoretic Callatis Mangalia.
Prima carte „Copilăria poeziei” – 2011 și cea de-a doua „Zbor printre stele”- 2014 s-au bucurat de aprecieri din partea criticii de specialitate. Toate cele trei cărți au apărut la prestigioasa editură Ex Ponto.
Poeziile evoluției spirituale semnate de Loredana Ionela Toader s-au bucurat de premii literare, diplome de excelență, invitații la Târgul de carte „Gaudeamus” – Constanța, „Carte la nisip” – Mangalia, publicate în revista „Metamorfoze”, în Antologia de Cultură și Artă „Solteris” (2012 – 2014), invitații la televiziunile, ziarele, posturile de radio care mai promovează în aceste vremuri tulburi cultura (cotidienele „Cuget liber”, “Telegraf”, TV Neptun, Radio Constanța, Litoral TV, Mangalia TV, Ediția de Sud).
Continuarea, pe mangalia.tv

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply