Elena-Alexandra Silistră: A trecut un an de la dezbaterea publică despre accesul gratuit al elevilor în sălile de sport și situația e aceeași!

0
815
salile-de-sport-dezbatere-primar
     Se întâmpla exact acum un an. Am urmărit de câteva ori această înregistrare, cu mare atenţie, încercând să înţeleg ce îmi scapă.
     Domnul primar vorbea în aşa zisa dezbatere publică despre problema accesului gratuit al elevilor, membri în asociaţiile sportive, în sălile de sport.
     Domnul primar vorbea mult, fără a spune totuşi nimic despre rezolvarea problemei şi aducerea situaţiei pe un făgaş firesc.
     Tot acum un an, o hotărâre a Consiliului Local, aşa cum am spus într-un articol precedent, prevedea obligativitatea şcolilor, care au în administrare săli de sport, de a permite gratuit accesul în ele al acestor elevi.
     A trecut un an de atunci, iar şcolile percep în continuare taxele de acces, restricţionând astfel posibilitatea acestor tineri de a se antrena şi de a face performanţă.
     Pe lângă artă şi cultură, care aproape că nu sunt susţinute deloc, sportul este şi el un domeniu de performanţă, asigurarea celor mai bune condiţii pentru antrenament fiind o necesitate prioritară.
     Ca urmare a acestei necesităţi şi pentru a realiza ceea ce trebuie şi nu doar a ne limita la nivel declarativ, în data de Joi, 20 octombrie 2016, la ora 15:00, toţi directorii şcolilor respective sunt convocaţi la şedinţa Comisiei Sociale, Sănătate, Culte şi Învăţământ, pentru a găsi împreună o soluţie imediată în vederea respectării acestui HCL.
     Elena-Alexandra Silistră, consilier local PMP Mangalia, 16.10.2016.

Sursa video: Mangalia.Tv

     Vă recomandăm și articolele:

http://www.mangalianews.ro/2016/10/adus-argintul-mondial-cum-isi-pretuieste-mangalia-valorile-sportive/

http://www.mangalianews.ro/2016/10/sporturile-mangaliei-cadere-libera-astazi-despre-fotbal-si-rugby/

http://www.mangalianews.ro/2016/10/sportul-din-mangalia-cadere-libera/

http://www.mangalianews.ro/2016/10/prof-sorin-mihai-mangalia-nu-ai-unde-sa-joci-fotbal-nici-pe-bani/

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply