Ziua Mondială a Turismului. MANGALIA promovată de PMP ca atracţie turistică deosebită

2
834
mangalia1-vs
Cândva Callatis, apoi Pangalia, iar acum Mangalia, întotdeauna acest oraş a fost una dintre cele mai înfloritoare aşezări de la malul Mării Negre. Marcată de-a lungul timpului de dominaţii greceşti sau otomane, Mangalia are în spate o istorie frumoasă, dovadă stând numeroasele vestigii care încă mai sunt descoperite aproape la tot pasul.
   Dincolo de acest potențial istoric, pe care Mangalia îl are şi îl promovează, amplasarea ei pe malul mării reprezintă una dintre cele mai importante atracţii, aducând aici, an de an, nenumăraţi turişti şi vizitatori.
   Fie pentru turismul balnear, oraşul fiind aşezat pe o bogată reţea de izvoare cu apă sulfuroasă, fie pentru turismul de agrement sau cel istoric, Mangalia a ştiut întotdeauna să-şi pună în evidenţă şi să-şi promoveze aceste valori atât în oraş, cât şi în cele 6 staţiuni ale sale.
   Cu toate că ultimii ani au fost marcaţi de unele dispute politice, care i-au redus puţin din strălucirea de altădată, Mangalia continuă să atragă numeroşi turişti, aceştia plecând întotdeauna cu amintirea unui concediu plăcut petrecut la acest colț de mare.
   Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, pe care o sărbătorim astăzi, 27 septembrie, organizaţia PMP Mangalia şi-a propus ca sâmbătă, 1 octombrie, fiind zi de weekend, să distribuie pliante şi materiale de promovare a tot ceea ce înseamnă Mangalia ca atracţie turistică, încercând astfel conştientizarea cetăţenilor că sunt locuitorii unui oraş superb, cu resurse care trebuie puse în evidență.
   Pentru a ne promova bogăţiile, unele moştenite de la străbuni, altele dăruite de natură, în primul rând trebuie să le respectăm, apoi să ştim să le punem în valoare, spre binele nostru, al tuturor, şi al oraşului, pentru a fi unul cu adevărat frumos.

mangalia2-vs mangalia3-vs mangalia4-vs mangalia5-vs mangalia6-vs mangalia7-vs mangalia8-vs mangalia9-vs mangalia10-vs mangalia11-vs mangalia12-vs mangalia13-vs mangalia14-vs mangalia15-vs

Silistra Elena Alexandra, consilier local PMP Mangalia. Foto: Valerian Șarînga.

Mangalia News, 27.09.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. dupa 4 luni de la alegeri am observat ca aproape toti consilierii locali si-au luat brevet de fotograf….oare pe langa policalificarea de fotografi …avem si noi grija de orasul acesta..????

  2. Parerea mea este ca atita timp cit veti continua sa purtati patalamaua lui Basescu si Udrea nu cred ca o sa aveti sanse si aici ma refer doar la dl. Mihai Sorin pe care-l cunosc de mult timp ca o persoana serioasa, un om in care am incredere. Ceilalti… care mai sint pe acolo nu sint de luat in seama, cu toate fotografiile postate ici, colo. La alegerile parlamentare din decembrie, acest… nici nu stiu cum sa-i zic surogat… de partd daca obtine 1,5 % la Mangalia, e mult.

Leave a Reply