O primă reacție pe marginea articolului ‘Dezbatere publică la Mangalia privind proiectul „Dezvoltare turistică în staţiunea Saturn” (Documente)’

0
677

s-triunghi-2

Vă prezentăm o primă reacție pe marginea articolului ‘Dezbatere publică la Mangalia privind proiectul „Dezvoltare turistică în staţiunea Saturn” (Documente)‘, sub semnătura consilierului local Menabit Ozzy:

   “Habar nu am despre ce este vorba, aflu din presă.

   Dacă este doar despre un Studiu de Fezabilitate, este doar propaganda. Din bugetul local plătim studii de fezabilitate de câte 1 miliard fiecare, către firme de casă, care înseamnă aceste desene și date de fezabilitate pe care le furnizează tot primăria. Remarc faptul că este aceeași firmă ca și la Sens, ca și la celelalte proiecte.

   Sau este despre Cererea de Finanțare? Asta înseamnă că miliardul de lei vechi s-a plătit deja. Sigur vor urma desene si schite pentru fiecare stațiune.

   Personal cred că se putea gândi ceva mai frumos si mai util. Lipsește viața, ca și la Parc, ca si la Aleea Teilor. Betoane și gazon.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   Să presupunem că se obține finanțarea. Se implementează la fel ca la Neptun la Steaguri, ca la Parc Evergreen, ca la Aleea Teilor? In jumătate de an, după trecerea iernii vor fi deteriorate, cum s-a deteriorat la Neptun, la Steaguri.

   Și altă întrebare: Dacă înființăm clusterul turistic și OMD (n.r. Organizaţia de Management a Destinaţiei), de ce se grăbește domnul primar să ne distragă atenția cu desene colorate? Nu sabotează însuși clusterul care este menit să ne relanseze turismul?

   Și cum le face, dacă se opune investițiilor la utilități? Facem ca la Parc, fără scurgeri, fără canalizare?

   De fapt, este o distragere de atenție, locuitorii Mangaliei au inteles minciuna cu scumpirea apei, când de fapt a fost o ieftinire. Locuitorii Mangaliei au aflat că se opune dezvoltării, astfel că aplică aceeași manipulare.

   Unde sunt proiectele europene pe care cu mare fast le anunța? Unde este proiectul transfrontalier? Unde este proiectul POCU “Incluziune Socială si Combaterea Sărăciei”? Unde sunt investitiile în utilități?

   M-am săturat de minciuni.

   Si proiectul e urât.

   Cum concuram noi cu Turcia si Bulgaria? În OMD avem o șansa sa dezvoltam si sa concuram cu Ibiza.

   Cu ce? Cu betoane si 3 ulcele umplute cu nisip?”


Mangalia News, Marți, 27 septembrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply