Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă

0
727

MEDIAFAX: Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit în această dimineaţă în locuinţa sa din capitală, la vârsta de 55 de ani. Din primele informaţii, el ar fi făcut infarct.

ioan-gyuri-pascu-ovidiu-dumitru-matiu

Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.

A cântat împreună cu grupurile The Blue Workers, Pacific. A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numără “Mixed grill” (1993), “Maşina cu jazzolină” (1994) şi “Gânduri nevinovate” (1997).

mediafax.ro, Luni, 26.09.2016.

N.r. Dumnezeu să-l odihnească în pace…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

UPDATE: La ora 4 dimineata i s-a facut rau, iar sotia a sunat la ambulanta. Medicii au incercat sa il resusciteze timp de 45 de minute, insa fara rezultat. Trupul neinsufletit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost preluat de legisti, care vor stabili cauza decesului. In 2010, actorul a suferit un infarct si s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucuresti…


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply