Radu Cristian: Consilierii majoritari PSD, ALDE şi PMP au votat pentru creşterea preţului la apă şi canalizare în oraşul nostru

0
789

pret-apa
Bună seara,
Stimaţi locuitori ai municipiului Mangalia,
La şedinţa de Consiliu desfăşurată astăzi, 22 septembrie, consilierii majoritari PSD, ALDE şi PMP au votat pentru creşterea preţului la apă şi canalizare, în oraşul nostru.
Aceiaşi consilieri care în campanie vă promiteau apa 1 leu. În calitate de primar, eu resping cu fermitate ca dumneavostră, locuitorii Mangaliei, să plătiţi mai mult la apă.
La aceeaşi şedinţă, au fost votate mai multe proiecte prin care CL Mangalia îşi dă acordul pentru o serie de investiţii făcute în modernizarea şi extinderea reţelei de apă-canal, care, atenţie, nu se află în administrarea Primăriei. Sunt total de acord cu investiţiile, dar nu să le suporte populaţia Mangaliei.
Consilierii PSD, ALDE şi PMP au votat majorarea tarifului către populaţie, care ar urma să crească treptat, în următorii ani, până la o valoare aproape dublă. Ca să mascheze acest lucru, respectivii consilieri au introdus un nou proiect de subvenţionare a preţului apei. Cu alte cuvinte, să se suporte din bugetul local, adică din banii cetăţenilor, majorarea preţului apei.
În calitate de primar, voi organiza, în perioada imediat următoare, o dezbatere publică pe acest subiect.
Locuitorii Mangaliei trebuie să fie bine informaţi şi să decidă dacă vor majorarea preţului apei care şi aşa este unul dintre cele mai mari din ţară.
Radu Cristian, 22.09.2016, h.20:45. (sursa foto – internet: viata-libera.ro).

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply