Ozzy Menabit: DESPRE ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ A CL

1
739

ozzy_menabit_consilier_municipal (Small)

Această ședință a fost convocată sub presiunea necesității aprobării Organigramei Spitalului deoarece in lipsa aprobării secția Pediatrie si alte secții nu au gardă.
Dl primar s-ar fi trezit, dacă ne-ar fi murit un copil din încăpățânarea domniei sale sa nu pună pe Organigrama pe ordinea de zi din Iulie si de a nu convoca sedinta ordinara in August. Am scris despre asta, cerând imperativ d-lui primar sa convoace sedinta.
Proiectul HCL pentru cererea de finanțare europeană, am sentimentul ca intenționat dl primar a convocat sedinta tarziu, suntem in 6 septembrie, iar in 15 septembrie se încheie termenul, nu e timp pentru procesat datele.
Am suplimentat din partea grupului PSD ordinea de zi cu HCL prin care sa se desemneze consilierii pentru Consiliile de Administrație din instituțiile de învățământ, deoarece școlile erau puse in imposibilitatea de a tine ședințe CA pentru a hotărî achizițiile cu care sa se pregătească de începutul anului școlar.
Cand ar fi vrut dl primar sa se întâmple asta? La anul? Asa face economie in buget? Deposedând școlile de posibilitatea de a accesa bugetul lor?
PMP a cerut suplimentarea cu un HCL privind aducerea in legalitate a blocului C9, găsiți pe paginile lor informații.
Am remarcat la votarea ordinii de zi ca toti consilierii PNL nu au dorit suplimentarea, am rămas surprins pentru ca nu inteleg cum sa votezi împotriva școlilor.
Dar si mai surprins am fost cand am ajuns la proiectul cu școlile, pe un motiv pueril s-au ridicat si au plecat. Le-am acceptat sa-si desemneze cum doresc dânșii reprezentanți in CA, nici nu au vrut sa audă. Practic motivul pentru care au părăsit ședința nu mai exista.
Fiind cvorum, am continuat si finalizat HCL si fara ei, ca școlile sa poată funcționa firesc.
Am luat in calcul ca au plecat pentru a nu vota pentru situatia blocului C9.
Dar sincer, si situatia lor trebuie rezolvată, trebuie puși in legalitate, altfel se pot trezi oricând că primăria îi evacuează, asa cum au pățit și altii.
De la un timp ma gândesc ca exista un război intre dl primar si consilierii PNL. Domnia sa întârziind cu convocarea ședinței pune in pericol cererea de finanțare, cu care toti consilierii am fost de acord; iar consilierii PNL prin boicotarea ședinței convocată de dl primar il pun in derizoriu.
Ori poate că a fost doar ordinul dlui primar, acesta dând semnalul părăsind sala.
Remarc si acest aspect: dl primar nu s-a așezat la masa de consiliu, asa cum cere protocolul. Ci pe un scaun din fata spectatorilor sfidând prin acest gest o sedinta oficială a Consiliului Local, care este autoritate publică. Sincer să fiu, nu înțeleg atitudinea aceasta copilărească.
Ozghiun Menabit, consilier local PSD Mangalia, 06.09.2016.




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Social-democraţia PSD este cea explicată de Ponta, executată de Dragnea, promovată de Antena 3 şi finanţată de Dan Voiculescu.
    Ozzy, ce cauţi printre ăştia?

Leave a Reply