Punctul de vedere al PSD Mangalia despre ședința Consiliului Local din data de 6 septembrie

0
864

psd_mangalia

“Avand in vedere apropierea debutului anului scolar 2016-2017 si pentru ca actul de invatamant sa se desfasoare in conditii de normalitate, grupul de consilieri locali ai Organizatiei PSD Mangalia a supus votului colegilor prezenti in sedinta din data de 6 septembrie 2016 suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de hotarare pentru desemnarea reprezentantilor Consiliului Local in consiliile de administratie ale institutiilor de invatamant din municipiu.

Pentru a boicota aceasta hotarare extrem de importanta pentru functionarea institutiilor de invatamant, consilierii PNL au recurs la modalitati mai putin onorabile de blocare a proiectului prin refuzul de a-l introduce pe ordinea de zi, iar mai apoi, prin parasirea salii de sedinte.

Organizatia PSD Mangalia condamna public acest comportament ostil si avertizeaza reprezentantii PNL din cadrul Consiliului Local ca ambitiile politice au implicatii directe asupra educatiei copiilor din Mangalia.

Solicitam pe aceasta cale domnului Primar, care indeplineste in acelasi timp si functia de Presedinte al Organizatiei PNL Mangalia, sa renunte in a interveni in deciziile Consiliului Local si sa respecte separarea atributiilor administratiei locale.

Consideram ca incercarea de a bloca un proiect atat de important da dovada de inconstienta si imaturitate, iar luptele politice trebuie sa inceteze pentru a restabili echilibrul si normalitatea in Municipiul Mangalia”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Comunicat de presă primit de la PSD Mangalia. 06.09.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply