MANGALIA. Incident șocant în timpul unui concurs: un bărbat gol și plin de sânge a urcat pe scenă și a bătut un dansator! Zeci de persoane, printre care și copii, evacuați!

0
761

mangalia-incident-socant-in-timpul-unui-concurs-

TELEGRAF: Spectatorii aflați ieri la Casa de Cultură din Mangalia au trecut prin clipe de groază după ce un individ gol și plin de sânge a urcat pe scenă și a început să lovească un dansator și să distrugă tot ce a prins prin jur.

Totul a avut loc în a doua zi de concurs a festivalului “Dobroge, mândră grădină”

“Când concursul se afla în plină desfășurare, mai exact pe la jumătatea acestuia, un individ gol pușcă, plin de sânge ce prezența tăieturi pe întreg corpul (datorate spargerii geamurilor incintei) a dat buzna în sala de spectacol, după ce a lovit cu pumnii un dansator al unui ansamblu, a răsturant masa juriului, aruncând cu scaune și amenințând cu cioburi, reușind chiar să rănească/taie persoanele care i-au stat în cale. După ce individul a urcat pe scenă sala a reușit să fie evacuată fiind anunțată poliția, care a intervenit și cu ajutorul jandarmeriei s-a reușit după ceva timp să fie imobilizat. Toată lumea a fost speriată și foarte traumatizată, ajungându-se până la lacrimi, tremurat și atacuri de panică, mai ales că dintre cele aproximativ 100 de persoane prezente la ora aceea în sala, majoritatea erau copii. Întreaga scenă tulburătoare a durat aproximativ 40 de minute. Organizatorii nu erau prezenți la fața locului, și nu au asigurat pază și protecția participanților pentru buna desfășurare a evenimentului”, a declarat o mamă care se află în acel moment în sala, împreună cu copilul ei.

UPDATE. Bărbatul are 38 de ani și este cunoscut cu afecțiuni psihice. De altfel, aseară, fratele acestuia a sunat la Poliție și a anunțat că acesta nu și-a luat tratamentul și a fugit de acasă. Înainte de începerea festivalului, bărbatul a fost văzut țipând și înjurând turiștii de pe plajă.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat, apoi l-au dus la Secția de Neuro-Psihiatrie din Palazu Mare, unde a rămas internat.

Mai mult, AICI. Vineri, 26.08.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply