ALERTĂ pe plaja din Mangalia! Corpul unui turist a fost adus la mal de ape, scafandrii caută un adolescent de 17 ani! GALERIE FOTO/VIDEO

2
793

alerta-pe-plaja-din-mangalia-corpul-unui-turist-a-fost-adus-la-mal-de-ape

Reporter Neptun Tv: Clipe de panică pe plaja din Mangalia, după ce corpul unui bărbat a fost adus de ape la mal. Turiștii speriați au sunat de urgență la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, care l-a resuscitat minute bune pe bărbat. Din păcate, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul acestuia.

La fața locului, a ajuns și o femeie care a declarat că bărbatul înecat este soțul său și că în ape ar fi dispărut și băiatul lor, în vârstă de 17 ani. Cei trei sunt din Dej.

Salvamarii le-au făcut semn turiștilor să iasă din apă și scafandrii au început să-l caute și pe adolescent.

Mai mult, pe reporterntv.ro/stire/alerta, Luni, 22 aug.2016.

Citiți și: http://observator.ro/stiri-live-persoana-inecata-in-zona-plajei-din-mangalia-394795.html


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Salut! Am fost eu acolo cand omul s-a inecat… Nu a fost adus de ape… ci de oameni… Salvamarii erau in partea cealalta a plajei… Deci.. mai putin cu minciuna

  2. Si eu am fost acolo si pot sa precizez ca “salvamarii”, probabil erau la un pahar de vorba! Acel om a fost adus de lumea de pe plaja ! Si dupa cevaaaa timp salvarea a aparut si ea. iar acei doctori nu se grabeau deloc! Eu cred ca un punct de de salvare pe plaja ar fi cel mai bun lucru! Timpul conteaza!

Leave a Reply