Alexandra Elena Silistră:
Care este acum prețul ciolanului?

1
1023

mangalia-proiect-centru-igaf
Citesc pe paginile anumitor membri ai Consiliului Local polemici referitoare la demararea în viitor a unui presupus proiect ce vizează reabilitarea centrului vechi al Mangaliei și deschiderea, printre altele, a unor restaurante în zona respectivă.

Păi, domnilor, dumneavoastră nu sunteți în stare să terminați o alee și visați la așa ceva? Totuși, dacă s-ar realiza, am și eu trei întrebări simple:

   1.Cât va costa porția de ciolan în acele restaurante?

   2. Care este acum prețul ciolanului?

   3. Și, o a treia întrebare: Cam cât de mare vedeți dumneavoastră acest ciolan?

Domnilor, lăsați facebook-ul și mai treceți pe la ședințele la care sunteți convocați, căci este nevoie de dumneavoastră acolo!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alexandra Elena Silistră, consilier local, 22.08.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. La alegerile trecute Mangalia a votat niște poze, un primar care nu a făcut nimic, dar care a dat credulilor multe poze frumoase, colorate și împodobite cu fundițe de promisiuni.. Acum ni se dă exact ce ni s-a promis: poze. Un ipotetic oraș în care consiliul local își va face treaba în frunte cu primarul evident. Probabil că de pe vreo insulă unde își petrec vacanțele, Mangalia din poze și promisiuni le oferă o fericire orgasmică. Nici nu mai trebuie să muncească, la urma urmei, ce rost are? Oricum nu-i pot mulțumi pe toți, nu? Nu așa spunea un ilustru consilier? Nu mai bine se satisfac pe ei înșiși și ne trimit și nouă niște ….poze?
    Acum suntem pe deplin mulțumiți: avem poze, multe și frumoase, un consiliu local odihnit, satisfăcut (dacă pe locuitori nu pot s-o facă, măcar singuri reușesc), un primar care se plimbă singur prin oraș, extaziat și el probabil de performațele sale edilitare și pregătind următorul set de….poze, ce altceva?
    Eu zic să fim fericiți că își rup din timpul lor prețios de relaxare să caute niște ….poze și pentru noi. La urma urmei până la alegeri mai sunt 4 ani, de ce s-ar stresa de acum?

Leave a Reply