ANPC dă în vileag ce AMESTEC bem în loc de LAPTE „PUR ȘI SIMPLU”. Care sunt ingredientele falsului?

0
811
copil_bea_lapte
Bei și nu știi ce bei. Adică… tu crezi că bei sau dai copilului lapte, să îl hrănești pentru că vrei să crească sănătos și, când colo, în cană lichidul alb e un amestec sofisticat, cu ingrediente care mai de care…
În sfârșit, aflăm ce bem în loc de LAPTE! Analizele de laborator comandate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) au scos la iveală faptul că piaţa românească de lapte are grave probleme… care, al rândul lor, pot crea mari neplăceri consumatorilor. Mai exact, 45% din laptele trimis la laborator pentru analize a fost găsit neconform.
Sare, untură de porc, seu, uleiuri vegetale, aditivi, făină, lapte praf , toate se găsesc din plin în laptele din comerţ, după cum anunță evz.ro.
Conform datelor puse la dispoziţie de ANPC, în cadrul unui control naţional privind laptele de consum s-a depistat că 80% dintre produsele controlate nu respectă normele legale – au conţinut greşit, eticheta este eronată, depozitarea improprie etc.

Citeste mai mult aici http://cyd.ro/anpc-da-in-vileag-ce-amestec-bem-in-loc-de-lapte-pur-si-simplu-care-sunt-ingredientele-falsului/.


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro



Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply