Ședință extraordinară convocată de aleșii din Opoziție care formează majoritatea în Consiliul Local Mangalia

0
677
primaria_mangalia_mangalianewsro-

    EDITIA DE SUD: După o perioadă în care au așteptat ca la Mangalia lucrurile să se îndrepte pe un drum normal, aducător de beneficii pentru comunitate, cei 10 aleși locali, care formează de puțin timp, majoritatea în Consiliul Local Mangalia, au decis să ia atitudine.

    Prima inițiativă o reprezintă convocarea unei ședințe extraordinare de Consiliu ce va avea loc joi, 11 august a.c., începând cu orele 16.00.

    Pe Ordinea de zi se află câteva proiecte de hotărâre care au ca scop să facă lumină în hățișul preferat de către conducerea Primăriei pentru care, în continuare, transparența decizională se traduce, paradoxal, într-o ceață densă, de nedeslușit.

    Prin urmare, consilierii PSD, ALDE și PMP vor să afle în ce condiții a fost amplasat circul pe cordonul Saturn-Venus, mai precis dacă s-au obținut avizele și autorizațiile impuse de lege. De asemenea, vor fi constituite comisii care să verifice modul în care se derulează comerțul stradal, dar și care sunt contractele în baza cărora se fac încasări la hotelul Primăriei Mangalia, Egreta.

    În cadrul aceleiași întâlniri se vor aduce modificări componenței reprezentanților în Consiliul de Administrație al Goldterm SA. Nu în ultimul rând, se dorește schimbarea regimului locuințelor de la blocul C9 din stațiunea Neptun din apartamente pentru cazuri urgente în apartamente de serviciu.

    Să sperăm că acest demers nu va fi unul solitar, astfel ca în perioada următoare, cei 10 consilieri majoritari să continue să inițieze proiecte care să schimbe fața tristă a Mangaliei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: editiadesud.ro, Luni, 8 august 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply