SURSE: Alianta pentru Bucuresti: UNPR nu va mai avea niciun candidat propriu si sprijină PSD

0
747

unpr-PSD

MondoNews: Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat marti ca PSD si UNPR vor semna joi un protocol de colaborare pentru alegerile locale la nivelul Capitalei care prevede sustinerea candidatilor social-democrati si liste comune pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

“In ceea ce priveste situatia politica din Bucuresti, joi vom semna protocolul cu PSD pentru a constitui o alianta. Este vorba de o alinata preelectorala, utila, o unire a stangii, in timp ce dreapta vedem ca are framantari puternice. La acest moment chiar incearca sa identifice un candidat care sa aiba un potential de a intra in aceasta competitie”, a declarat Steriu, in cadrul unei conferinte de presa, potrivit Newsro.

CITESTE SI: PSD O SUSTINE 100% PE GABRIELA FIREA IN CURSA PENTRU PRIMARIA CAPITALEI

Potrivit acestuia, protocolul va fi semnat de catre Gabriela Firea, in calitate de presedinte interimar al PSD Bucuresti, si conducerea UNPR, iar documentul va prevede sustinerea candidatilor PSD la toate sectoarele si Primaria Capitalei si liste comune pentru consilierii generali.

“Avem in acest moment demarata strangerea de semnaturi pentru candidatura doamnei Firea. In perioada urmatoare tot ceea ce inseamna echipe vor intra in precampanie atat din partea UNPR, cat si din partea PSD. Vom ramane uniti in aceasta alianta pentru Bucuresti”, a mai spus Steriu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

PSD si UNPR au mai semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale la nivelul Capitalei, insa acesta prevedea sustinerea lui Neculai Ontanu la Primaria Sectorului 2, precum si sustinerea candidatilor PSD la Sectorele 1 si 6 si Primaria Generala. Dupa ce Ontanu a fost retinut de DNA, social-democratii si-au numit candidat si la Sectorul 2, iar progresistii au anuntat ca ii vor sustine pe toti candidatii PSD la Capitala.”

“Si dacă asta se întâmplă în București, de ce n-ar fi valabilă și la Mangalia?” (Cetatean scarbit).

sursa text: http://www.mondonews.ro/alianta-pentru-bucuresti-unpr-nu-va-mai-avea-niciun-candidat-propriu-si-sprijina-psd/

Cititi si:

Valeriu Steriu: Dupa alegerile locale UNPR va face alianta oriunde si cu oricine


MangaliaNews.ro, 02.06.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply