Dănuț Moldovan, candidat PRU: Nu există și nu vor exista înțelegeri secrete!

0
669
danut-moldovan
“Stimați cetățeni,
Vă mulțumesc pentru răbdarea cu care ați acceptat dialogul cu mine și cu echipa Partidului România Unită.
La final de campanie vreau să dezmint zvonurile apărute în mediile online privind o eventuală înțelegere cu alți candidați. Îi respect pe toți și am o campanie corectă, dar nu voi ceda niciun vot în favoarea lor. Vreau să preîntâmpin orice încercare de dezinformare a alegătorilor privind așa-zise înțelegeri secrete. NU EXISTĂ și NU VOR EXISTA!
Acesta este mesajul meu către dumneavoastră: candidez pentru Primăria Municipiului Mangalia la poziția 6 din buletinul de vot și, indiferent de rezultat, voi pune umărul la rezolvarea problemelor identificate pe teren. Sunt susținut de o echipă care crede în mine și mă încurajează să merg pe acest drum, fără înțelegeri secrete, fără alianțe. Le datorez acest lucru și nu îi voi dezamăgi pe cei care mă urmează.
Avem o echipă energică, formată din oamenii locului, de profesii diverse, provenind din categorii sociale diferite, astfel încât fiecare dintre dumneavoastră să se simtă reprezentat.
Suntem din Mangalia, iubim acest oraș și dorim să continuăm ceea ce au construit părinții noștri pentru a asigura un viitor copiilor noștri în acest oraș.
Votați Partidul România Unită! Încrederea dumneavoastră ne onorează și ne obligă!”
Consilier,
Dănuț Moldovan, Joi, 2 iunie 2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply