Nicolae Grosu va candida la Primăria Constanţa. Cu câţi candidaţi mai merge PRM în judeţ

0
904

nicolae-grosu-prm-constanta (Small)

CUGET LIBER: Noi candidaturi la alegerile locale din această vară au fost validate, recent, de Biroul Executiv Judeţean Constanţa al Partidului România Mare. Unul dintre candidaţii PRM confirmaţi să fie aleşi este Nicolae Grosu, propus de partid pentru Primăria Constanţa. De profesie economist, Nicolae Grosu are la activ experienţă în administraţia publică locală, după ce a ocupat postul de primar al municipiului Mangalia vreme de opt ani, înainte de mişcările decembriste din 1989. El mizează pe atragerea de investiţii, în condiţiile în care – potrivit opiniei sale – Constanţa este un oraş mult mai bun la infrastructură decât alte mari municipii din ţară, precum Cluj Napoca sau Timişoara.

Totodată, la Mangalia, a fost validat candidat pentru Primăria Mangalia, actualul consilier local Ion Mincă. Şi pentru Primăria Eforie, PRM şi-a pregătit un candidat, în persoana lui Dănuţ Chiparu, considerat de localnici, şi nu numai, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri, dar şi cu şanse reale de a fi ales nu doar consilier local, ca până acum, ci chiar ca primar, potrivit ultimelor sondaje efectuate de PRM.

Specialist în medicina veterinară este candidatul Partidului România Mare la Primăria Agigea, Bogdan Licărete, care, după cum singur mărturiseşte, se simte dator faţă de locuitorii din comună să-şi încerce iar şansele de a deveni primar.

După acelaşi principiu se ghidează şi inginerul în Şantierul Naval Daewoo, Mihai Călin, candidat PRM pentru Primăria Albeşti. Un nume cu experienţă în administraţia publică locală este Traian Dinu, fost primar al comunei Mihail Kogălniceanu, susţinut de PRM pentru un nou mandat în fruntea localităţii.

Carmen Mocanu, Cuget Liber, sâmbătă, 16 aprilie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply