COMUNICAT semnat de Ion Mincă, președintele PRM Mangalia

0
1602

COMUNICAT

ion-minca-nelu

“Am luat act cu stupoare de faptul că, în presă și în mediile de socializare, circulă informația potrivit căreia Partidul România Mare ar fi fost “desființat de către o instanță”. Fie din dorința de a dezinforma opinia publică, fie pur și simplu din ignoranță, persoanele care au emis în spațiul public o asemenea minciună, au confundat o decizie a Curtii de Apel Bucuresti – care a respins o cerere de validare a documentelor ultimului Congres al PRM – cu o așa-zisă “decizie de desființare a PRM”.
Sunt în măsură să îi asigur pe toți cetățenii României și nu doar pe cei ai Mangaliei, că NU EXISTĂ niciun fel de decizie de desființare a Partidului România Mare, iar decizia instanței referitoare la validarea unui congres al unui partid nu are niciun fel de legătură cu desființarea acestuia, sunt lucruri diferite. Partidul România Mare, fondat de către regretatul Corneliu Vadim Tudor, continuă să existe și să funcționeze, ba chiar se revigorează.
Spre dezamăgirea celor care dovedesc, prin minciunile pe care le emit în spațiul public cu referire la PRM, dispariția Partidului România Mare, subliniez faptul că PRM nu dispare de pe eșichierul politic, dimpotrivă – este mai motivat decât oricând pentru obținerea unui rezultat electoral care să arate că spiritul național al românilor nu a dispărut odată cu președintele fondator, Corneliu Vadim Tudor. O altă minciună aruncată în spațiul online de către persoane rău-voitoare și vădit manipulatoare, este aceea că “PRM nu poate candida la alegerile locale deoarece PRM nu mai are președinte de când a plecat din fruntea partidului domnul Emil Strainu”.
Nu doar că, în calitatea mea de Președinte al Organizației PRM Mangalia, DEZMINT această dezinformare, dar le aduc la cunostinta celor care au susținut o asemenea aberație, faptul că, potrivit Legii alegerilor locale, documentele pentru alegerile primarilor, consilierilor locali și județeni sunt semnate de președinții filialelor și nu de președintele partidului!
Și, ca un argument suprem în ceea ce privește faptul că Partidul România Mare VA PARTICIPA la alegerile locale din acest an: cetățenii României se pot informa la Biroul Electoral Central, unde a fost depus și ADMIS semnul electoral al PRM. Astfel, PRM se regăsește la poziția 16 în Circulara nr.260/C/12.04.2016 privind Lista semnelor electorale, depuse și admise, potrivit legii, la Biroul Electoral Central de către partidele politice, alianțele politice, alianțele electorale și organizațiile cetătenilor aparținând minoritătilor naționale la alegerile locale din anul 2016. Ca atare, membrii și simpatizanții PRM să aibă încredere că partidul va fi prezent, că și pană acum, la alegerile locale din acest an.
Mulți indivizi certați cu legea, mulți indivizi care urăsc România, mulți indivizi care și-au propus ca scop distrugerea României, ar vrea ca acest partid, România Mare, să dispară. Tocmai pentru că este singurul partid care îi demască, singurul partid de care NU SE TRECE, singurul partid care păstrează în ființa sa Patriotismul, Credința și Demnitatea Națională!
Tuturor acestora le spun: toți suntem muritori, toți suntem trecători pe acest pământ, așa cum și marele poet și istoric român, întemeietorul și Președintele PRM, regretatul Corneliu Vadim Tudor a fost. ÎNSĂ construcția sa va dăinui, dincolo de oameni și timp, căci Partidul România Mare nu este doar un partid, ESTE SIMBOLUL DĂINUIRII ETERNE A TOT CEEA CE ESTE ROMÂNESC!”
Ion Mincă,
Președinte Organizația PRM Mangalia.
15 aprilie 2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply