Organizatia PNTCD Mangalia îl sustine pe LEONARD TĂNASE la functia de primar

0
798

Organizatia locala Mangalia a Partidului Nationat Taranesc Crestin Democrat a decis sa sustina pentru functia de primar al Municipiului Mangalia, pe domnul Leonard Tănase, candidatul ALDE pentru aceasta functie.

leonard-tanase

“La Mangalia, partidele de dreapta ar trebui sa se uneasca si sa sustina acelasi candidat care poate reprezenta cu adevarat principiile dreptei in orasul nostru. PNL Mangalia nu mai reprezinta o varianta pentru cetatenii cu vederi de dreapta, astfel ca ne dorim sa existe o alternativa pentru cei care ale caror principii nu se regasesc in actualul PNL.

nicu moroianu

Avem convingerea ca impreuna putem crea o forta politica care sa ofere, cu reala sansa, o optiune pentru toti cei cu orientare de dreapta din Mangalia. Avem incredere ca, impreuna si cu ajutorul cetatenilor, putem schimba in bine tot ce ne-a dezamagit sau nemultumit in ultimii ani. Leonard Tănase este o persoana care a dat dovada de verticalitate parasind partidul care se afla astazi la putere in Mangalia, alegand sa lupte pentru principiile sale si se va bucura de toata increderea si sustinerea noastra”, a spus Nicolae Moroianu, presedintele Organizatiei PNTCD Mangalia.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply