Radu Cristian, primarul Mangaliei, pe Litoral Tv

1
907

farmec.ro
carturesti.ro%20
Litoral_TV
Radu Cristian, primarul Mangaliei scrie pe o pagină de socializare:
“Vă invit să urmăriți în această seară, începând cu ora 20:00, postul Litoral Tv, unde sunt invitat la o emisiune despre problemele stringente ale Mangaliei.
Vă mulțumesc!”

sursa: cristian.radu, 16.03.2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

  1. Concluzii dupa emisiunea cu primarul:
    – domnia sa justifica începerea lucrărilor la Evergreen in Septembrie 2015 deoarece abia atunci a fost eliberat terenul, adica la 2 ani dupa aprobarea proiectului cu fonduri europene. Cand a fost conceput proiectul terenul nu era de jure al primariei. Daca era nu exista contencios, nu dura atat de mult timp eliberarea de jure.
    Păi este acesta un lucru intelept, sa faci proiecte pe astfel de incertitudini? Întârzierea este fireasca, o consecinta a prostiei si a incapabilității. Nu ma intereseaza a cui, nu schimba cu nimic adevarul ca proiectul a inceput dupa 2 ani, cu 2 luni inainte de termenul de finalizate condiționat de Uniunea Europeana. De-aia fiasco, din prostie.
    Si inca o chestiune, domnule primar, parcul Evergreen nu este in centru, este pe centura dupa linia ferată.
    – proiectul Callatis in niciun delir nu va fi gata la sfarsitul lui Martie, nicidecum in termen pentru ca termenul a trecut la 31.12.2015, adica kaput decontarea facturilor cu fondurile europene. Trebuiesc investiți in el 138 miliarde lei vechi, tradus 3 milioane de euro, in momentul acesta s-a facut doar o groapă. E langa casa mea, e priveliștea dezolanta de la fereastra, in doi ani s-a lucrat 2 zile la el.
    – Aleea Teilor: Rușine!!! De ce sa fie gata pana la sfarsitul lui Mai? De ce ne-ati privat atata timp de ea? Daca nu ati avut bani trebuia sa începeți cand aveti, nu sa faceți moloz si sa lasati “faleza” traditionala, un loc cu încărcare sentimentala pentru fiecare mangaliot, sa o lasati ca dupa razboi. Pe noi toti ne-ati lovit in inima de mangalioti.
    – asfaltarea străzilor: Rusine, vouă consilierilor opozanți politic, ca nu ati aprobat bugetul decat la sfârșit de mandat ca sa nu poata fi realizabil, crezand ca de bugetul acesta veți beneficia dupa alegeri cand veți castiga primăria! Rusine pentru ca ati sacrificat interesul cetățenilor pentru a obține puterea in primărie.
    – loturi de casa pentru tineri? Nici nu vreau sa intreb daca ati rezolvat litigiile, este aceeasi situație ca la Evergreen: terenurile pe care le-ati identificat inca nu sunt ale primariei, sunt revendicate. Deci aceeasi soarta cu Evergreen in ceea ce priveste termenele.
    Cine face contract de termene pentru utilități? Primarul care stie ca nu mai este credibil. Cu privire la acest contract am o intrebare: cine figurează ca răspunzător pentru neîndeplinirea contractului? Primarul pe răspundere personala judiciara cat si financiară, sau primăria?
    Cu o alta prostie vreti sa mai secati bugetul Mangaliei? Pentru ca nu veți respecta termenul daca veți fi reales.
    Asa cum nu ati respectat nici termenele proiectelor europene păgubind Mangalia.
    – si asta e cireașa de pe tort: apă caldă gratuit pentru Mangalia. Asta promiteți? Sunteti constient ca asta inseamna si caldura gratuit?
    Nu mai bine ne îndepliniti la fiecare cate 3 dorințe? Daca tot susțineți aceasta potență?

Leave a Reply