Tratament revoluționar pentru infecții, lansat de ROMVAC

0
1548

Imunoinstant se poate folosi atât în medicina veterinară, cât și în cea umană!

romvac_imunoinstant_dir_gen

Compania ROMVAC S.A., cel mai important producător de medicamente și vaccinuri de uz veterinar din România, a aniversat săptămâna aceasta 40 de ani de activitate lansând IMUNOINSTANT, o linie de produse revoluționare care pot substitui antibioticele în tratarea celor mai dificile infecții.
Tratamentul dezvoltat în laboratoarele ROMVAC în colaborare cu specialiștii de la Institutul ”Victor Babeș” din Capitală marchează intrarea ROMVAC pe piața produselor destinate medicinei umane, dar produsul poate fi folosit și în medicina veterinară. Potrivit prof. dr. Emanoil Ceaușu  de la Victor Babeș, rezultatele obținute cu bolnavii sunt un semn că noul tratament este unul cu o eficiență mare.

Testat de fermieri

Mai mulți fermieri au testat deja IMUNOINSTANT și s-au declarat mai mult decât încântați vindecările rapide ale animelelor. Astfel, cunoscutul crescător de vaci de lapte Cristian Lungu a povestit că a folosit IMUNOINSTANT pentru a trata mamita la bovine și infecția a dispărut după trei zile de la administrare, prevenind astfel fermierul de la pierderi importante. La analizele efectuate, laptele a ieșit ”curat” și animalul a fost perfect vindecat.

Produs din oul de găină

Noua linie de produse are acţiune ţintită pentru rezolvarea celor mai dificile cazuri de infecţie, cu rezistență la antibiotice, având la bază o descoperire datând din 1893, dar care a fost complet uitată de către oamenii de ştiinţă şi medici.
”Acum peste 100 de ani, F. Klemperer a arătat că o găină cu un anumit agent patogen are capacitatea să producă o imunoglobulină specializată – IgY, pe care o transferă în oul său pentru a asigura imunitatea puilor împotriva virusului, cu care era infectată sau imunizată pasărea-mamă. Pornind de la această descoperire, cercetătorii ROMVAC au dezvoltat un tratament revoluționar ce are la bază acest tip de imunoglobulină şi care a avut rezultate excepţionale în cazurile ce prezentau rezistenţă la antibiotice. IMUNOINSTANT este un produs 100% românesc, un produs natural – fiind obținut din proteină de ou, ce poate substitui tradiţionalele”, a declarat domnul Constantin Chiurciu, Directorul General al ROMVAC.

Vă invităm să citiți articolul integral AICI.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply