TRANSFORMĂM ROMÂNIA, PRIN ÎNVĂTARE!

0
774

farmec.ro
carturesti.ro%20
MobilitatE-erasmusplus
Un exemplu de urmat: TRANSFORMAM ROMÂNIA, PRIN ÎNVĂTARE!
prof-Adriana-Popescu-Sc5-Mangalia (Small)
“Școala Gala Galaction a fost preocupată permanent să dezvolte proiecte europene în domeniul educației și tineretului, în orașul nostru și în zona Mangaliei. Numeroase au fost cursurile susținute de formatori ai ANPCDEFP în școala noastră și adresate instituțiilor de educație și formare, dar și ONG din zonă.
Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale este o institutie publică din subordinea Ministerului Educației. În prezent, Agentia a fost desemnata ca ”Agentie de implementare pentru programul european Erasmus+, în perioada 2014-2020”.
ANPCDEFP administrează programul Uniunii Europene care sprijina proiectul national de schimbare in bine a comunitatilor si a atitudinilor si mentalitatilor indivizilor. Focusul este pe calitatea proiectelor, proceselor, oamenilor si rezultatelor.
MobilitatE+ a fost primul curs de acest gen, susținut în județul nostru. Cursul de formare pentru scrierea proiectelor europene vizează mobilitatea tinerilor din orașul nostru, în UE.
Sunt sigură că, sub îndrumarea competentă a formatorilor Marian Ancuța și Luciana Bold-Popescu, Mangalia se va îmbogăți cu noi proiecte susținute financiar de UE”.
Prof.Adriana Popescu, director, 22.02.2016.




piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply