Comunicat IPJ: Evenimente din Constanta, Lumina, Ovidiu, Negru Vodă, Mangalia

0
639

ipj constanta

Urmărit naţional depistat de poliţiştii constănţeni

La data de 26.01.2016,  poliţiştii Postului de Poliție T.F. Constanţa din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi l-au depistat pe F.I.-G., în vârstă de 16 ani, din Constanţa, care figura ca fiind urmărit la nivel naţional.

Pe numele său, Judecătoria Constanţa a luat măsura educativă a internării într-un centru educativ, pe durata de 3 ani, pentru comiterea a 8 infracţiuni de furt calificat.

Minorul a fost preluat de poliţiştii Compartimentului Urmăriri din  cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa, escortat şi încarcerat în Centrul educativ Târgu Ocna, judeţ Bacău.

Cercetaţi în stare  de reţinere de către poliţiştii din localitatea Lumina

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu (PP Lumina) i-au identificat şi depistat pe  A. E., de 16 ani, D. D. R., de 19 ani şi C. I. G., de 25 de ani, toţi din comuna Lumina, bănuiţi de comiterea mai multor furturi pe raza localităţii.

Astfel, în noaptea de  25/26.01.2016, cei trei ar fi sustras din două autoturisme, unul lăsat neasigurat, iar din celălalt prin forţarea portierei dreapta faţă, mai multe bunuri, respectiv casetofon, boxe, 2 acumulatori, trusă medicală, trusă chei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodată, în sarcina acestora s-a reţinut şi o infracţiune de furt din locuinţă, faptă comisă în aceeaşi noapte, de aici fiind sustrase 7 roţi auto.

Prejudiciul în valoare totală de 6.000 lei a fost recuperat  în totalitate şi predat păgubiţilor.

Faţă de cei trei tineri s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 27.01.2016 să fie prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetat pentru furt din locuinţă 
Poliţiştii din Negru Vodă îl cercetează în stare de libertate pe M.A.M., în vârstă de 23 ani, din sat Vîlcele, care în intervalul 04.11.2015- 26.01.2016, ar fi sustras dintr-o locuinţă din aceeaşi localitate, mai multe bunuri.
Prejudiciul în valoare totală de 3000 lei, recuperat în totalitate.

Posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea

Poliţiştii din oraş Ovidiu l-au depistat pe D.M., de 30 de ani, din localitate, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere
Poliţiştii rutieri din Mangalia îl cercetează în stare de libertate pe A.D., care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab, din municipiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

(Comunicat IPJ Constanta, Miercuri, 27 ianuarie 2016).




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply