COMENTARIU: Mangalia, o familie disfunctională?

0
729
     mangalia_news_logo
     Comentariul unei cititoare a ziarului nostru online pe marginea articolului „Mangalia, îngenuncheată de un nou “război” – pierderi de milioane de euro. Cine achită nota de plată?”

     “Mangalia este ca o familie disfuncțională. Unul dintre părinți încearcă să îmbrace copiii, să împodobească locuinta, iar celalalt îi scoate ochii și-i pune bețe în roate la tot ceea ce face, numai pentru că el are alte interese. Și, cum principalul lui scop este ca ego-ul lui să fie alimentat necontenit, nu mai contează că familia are de suferit, că toate cheltuielile vor fi suportate de toți membrii familiei, important e să arate că el e capul, iar celalalt greșește. În asemenea situații, soluția este divorțul.
     Dacă în țară tinerii au reușit să schimbe un guvern, poate că e timpul ca si Mangalia să scape de consilierii care sabotează orice proiect, numai pentru că se apropie alegerile.
     Fac parte dintre mangalioții care își doresc un parc adevărat, care-și doresc o alee aspectuoasă, care visează la momentul când Mangalia își va valorifica potențialul arheologic și care, în naivitatea lui, încă speră ca să ajungă să trăiască vremurile când primarul și consilierii se vor alia, pentru a face ca orașul nostru să-și recâștige locul meritat”.

     Sofia.


MangaliaNews.ro, joi, 12 decembrie 2015.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply