Alexandru Căutiș este reprezentantul Asociației Civice pentru Constanța la consultările cu Iohannis

0
699

Jurnalistul Alexandru Căutiș a postat, în decursul acestei zile, un mesaj pe o reţea de socializare, prin intermediul căruia şi-a exprimat dorinţa de a participa la consultările ce vor avea loc la Cotroceni. De asemenea, a precizat că va reprezenta Asociaţia Civică pentru Constanţa.

Vă redăm integral mesaj postat de Alexandru Căutiş: „Am transmis acest text la Cotroceni, azi:
Domnule președinte,
În primul rând vă mulțumim pentru această consultare, în premieră în politica românească. Vă rugăm să ascultați doleanțele noastre, a membrilor și simpatizanților Asociației Civice pentru Constanța și să-l acceptați la consultări pe reprezentantul nostru, domnul Alexandru Căutiș. Temele pe care vi le vom supune atenției sunt de ordin național și regional deopotrivă. Le enumerăm pe scurt:
1. Modificarea de Urgență a Constituției astfel încât:
– să se țină cont de referendumul național ce a decis ca Parlamentul să aibă 300 de membri.
– șefii Parchetelor, președintele și membrii Curții Constituționale, Avocatul Poporului să fie aleși prin scrutin național.
– să se anuleze imunitatea parlamentarilor pentru fapte penale
– să fie creată o Curte cu Juri asemănătoare cu cea din Statele Unite ale Americii
– resursele naturale ale țării, suprafețele agricole și obiectivele naționale precum Portul Constanța, rețeaua de stat de căi ferate, aeroporturile de stat, rețelele de stat de distribuție a energiei etc. să nu poată fi înstrăinate. Sunt bun NAȚIONAL.
Modificarea Constituției să aibă loc până la finele lunii Decembrie, astfel încât următoarele alegeri să respecte referendumul național care a consfințit faptul că Parlamentul României trebuie să aibă 300 de membri.

Citiți continuarea în ziuaconstanta.ro, Vineri, 6 nov.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply