Spitalul Mangalia a găsit soluţii pentru asistenţă la naştere

0
849

spitalul-mangalia

Managerul Spitalului Municipal Mangalia, dr. Liviu Mocanu, a declarat, luni, că instituţia pe care o conduce va organiza, în a doua jumătate a lunii noiembrie, un concurs pentru ocuparea a trei posturi de moaşe şi un post de asistentă la Secţia de Neonatologie.

“Aşteptăm ca absolventele ultimelor promoţii să-şi ridice diplomele de moaşe, iar luna viitoare vom organiza un nou concurs. Între timp, am stabilit un protocol cu Spitalul Judeţean Constanţa pentru pregătirea a două asistente de la Blocul de Naşteri şi una de la Neonatologie”, a subliniat dr. Mocanu. El a explicat că asistentele de la Mangalia se vor perfecţiona 30 de zile la Spitalul judeţean, sub îndrumarea prof. Tica, cu scopul acordării de asistenţă la naştere.

“Încercăm să pregătim alte categorii de personal, în cazul în care vom avea iar surpriza neplăcută de a nu se prezenta nimeni la concursul pentru moaşe”, a menţionat managerul. El a mai spus că anunţul de săptămâna trecută s-a adresat doar gravidelor nemonitorizate de medici.

“Cele care sunt luate în evidenţă se pot prezenta, la ora şi data stabilite de comun acord cu medicul care le monitorizează”, a explicat doctorul Liviu Mocanu.

Sursa: mangalia.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MangaliaNews.ro, Luni, 12.10.2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply