Dragnea: Nu voi avea nicio ezitare de a duce la capăt toate angajamentele pe care le-am luat

0
830

AGERPRES: Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, după scrutinul intern, că nu va avea nicio ezitare de a duce la capăt toate angajamentele luate.

liviu-dragnea-psd

“Vreau să transmit un gând bun, un gând de prietenie și respect pentru fiecare membru PSD care s-a prezentat la vot astăzi (duminică — n.r.), chiar dacă a fost o zi grea, o zi cu vreme foarte urâtă, dar au arătat tuturor, mi-au arătat și mie și tuturor celorlalți colegi că pentru ei a fost importantă această acțiune, au venit încrezători la acest vot, au venit să își exprime speranța într-un nou proiect politic.

Vreau să le transmit ceva atât lor, colegilor mei de partid, pentru care le mulțumesc, cât și celor care nu sunt membri în partid și care cu câteva excepții de câteva zile își exprimă suspiciunea față de acțiunile mele și ale partidului din perioada următoare.

Vreau să îi asigur pe toți că nu voi avea nicio ezitare în a duce la capăt toate angajamentele pe care mi le-am luat în ultima perioadă, toate acțiunile de care am pomenit în ultima perioadă chiar dacă s-ar putea ca la un anumit moment unele acțiuni să producă supărare sau chiar să poată să fie dureroase pentru unii dintre noi”, a afirmat Dragnea.

Continuarea, AICI. Luni, 12 oct.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply