Vocea României 2015: Echipa Tudor Chirilă – Cine este Claudia Andas?

0
1560

vocea-romaniei-2015-editia-1-claudia-andas

Claudia Andas a fost prima concurentă din Vocea României 2015. Descoperiți mai multe informații despre cântăreață în articol.

Vocea României a revenit pe micile ecrane vineri, 18 septembrie 2015. Vă dați seama că, după luni de absență, așteptările telespectatorilor au fost extrem de mari. Dar, din clipa în care am auzit-o pe prima concurentă, Claudia Andas, cu ‘Simply the Best’, de Tina Turner, am știut că sezonul 5 din Vocea României este foarte promițător.

Claudia este din Mangalia, are 39 de ani și a fost plecată din țară timp de mai mulți ani, tocmai în Asia, unde l-a întâlnit pe soțul ei.

Însă dorul de casă a adus-o iar pe meleagurile noastre, unde artista vrea să-și continue cariera muzicală: „De la The Voice încerc să obțin o confirmare a ceea ce am clădit cât am fost plecată din țară! Și să nu mai fiu nevoită sâ plec! Vreau să cânt pentru ai mei! Am cântat destul pentru alții! Am o familie pe care vreau să o înțelenesc aici, în România! ACASĂ.

Claudia mărtusisește că îi place să cânte pentru ea, dar mai ales pentru public: „Iubesc să spun povestea cântecului sau povestea prin cântec! Sensibilitatea și interpretarea sunt absolut esențiale!” Claudia a mărturisit că se exprimă cel mai bine prin muzica pop/rock, rockul fiind prima ei iubire.

Continuarea, AICI. 24.09.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply