AUDIENȚE ONLINE: Astăzi, despre stadiul lucrărilor de interes public din municipiul Mangalia

0
775

audiente-online-mangalianews_ro

AUDIENȚE ONLINE, rubrică prin care MangaliaNews.ro continuă să fie o interfață de comunicare între cetățeni și autoritățile locale. 

Astăzi, despre stadiul lucrărilor de interes public din municipiul Mangalia.

     Ca urmare a întrebărilor sosite la redacție în ultima perioadă din partea cetățenilor Mangaliei, cu referire la unele lucrări administrativ-gospodărești din oraș, am primit astăzi un răspuns detaliat de la reprezentanții Primăriei Mangalia, pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează:

  • În cartierul Dobrogea 1, pe străzile Geo Bogza, Horia Vintilă şi celelalte, lucrările de alimentare cu apă vor debuta după avizarea documentatiei de către Consiliul Local, sperăm în sedinta de la sfârsitul acestei luni.
  • Zilele acestea încep lucrarile la Parcul Evergreen de pe strada Portului, care ar trebui finalizat, conform proiectului, până la finele acestui an.
  • De la jumătatea lunii septembrie, se lucrează la finalizarea lucrărilor de gazonare si amenajare spaţii verzi pe străzile Rozelor, 1 Decembrie, Negru Vodă şi Portului (de la Ion Bănescu până la intersecţia cu str. Farului).
  • De asemenea, începând cu jumătatea lunii octombrie, va demara o amplă campanie de plantare de copaci şi plante perene, în mai multe zone din oraş.
  • Concomitent, au loc acţiuni de curătenie în toate zonele oraşului. S-a început cu cartierul de case, unde au intervenit echipe mixte formate din angajati de la spatii verzi, firma de salubrizare si ADPP.
  • La sensul giratoriu se fac probe la sistemul de iluminat si se așteaptă ornamentul care fi montat în centrul constructiei (amfora mare – n.red.).
  • Săptămâna viitoare, vor începe lucrarile și la Aleea Teilor, ce vor fi realizate cu bani europeni.
  • La faleza de la Neptun s-au reluat lucrările si se vor finaliza la sfârșitul lunii octombrie.

     Stimați cititori, e-mailul nostru [email protected] vă stă în continuare la dispoziție, pentru a adresa întrebări autorităților locale, pe cele mai diverse teme edilitar – gospodărești, în cadrul rubricii „AUDIENȚE ONLINE”.


MangaliaNews.ro, Miercuri, 16 septembrie 2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply