Megaconstruct face recepţia finală a distribuţiei de gaze naturale la Mangalia

0
772

megaconstruct_mangalia_sediul_rozelor

Vineri, 18 septembrie a.c., într-un cadru festiv, societatea de distribuţie a gazelor, Megaconstruct S.A., va face recepţia finală a lucrărilor pe care le-a executat în ultimii ani la Mangalia. Este vorba despre amplul proiect de distribuţie a gazelor naturale, atât în locuinţe şi instituţii, cât şi în centralele termice care, astfel, au încetat să mai fie alimentate cu CLU.

Evenimentul se va desfăşura la Primăria Mangalia în prezenţa unor invitaţi de seamă printre care secretarul de stat în Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, Mihai Adrian Albulescu, a ambasadorului României la Sofia, Anton Păcureţu şi a altor personalităţi din administraţie, dar nu numai.

SC Megaconstruct SA Bucureşti este o societate ce funcţioneaza în conformitate cu legislaţia din România, este una dintre companiile importante ce activează în domeniul distribuţiei de gaze naturale, ocupând un loc semnificativ pe piaţa românească de distribuţie şi furnizare.

Societatea mai are ca obiecte de activitate şi:

  • Proiectarea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale;
  • Executia sistemelor de distribuţie a gazelor naturale;
  • Proiectarea instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale care funcţionează în regim de presiune mai mică sau egală cu 6 bari;
  • Execuţia verificărilor şi reviziilor instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale care funcţioneaza în regim de presiune mai mică sau egală cu 6 bari.

Paralel cu lucrările executate la Mangalia, societatea a demarat proiecte similare în comunele 23 August şi Costineşti, unde numărul cetăţenilor interesaţi să se racordeze la reţeaua de gaze naturale este foarte ridicat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

sursa: editiadesud.ro, 16.09.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply