13 Septembrie – Ziua Oamenilor care luptă cu focul

0
720
13 Septembrie este ziua Pompierilor Români.

pompierii-3

”Când un bărbat devine pompier, el înfăptuiește cel mai mare act de curaj. Ceea ce face după aceea, este doar munca de zi cu zi”, spunea Edward F. Croker unul din reputații șefi ai Departamentului de Pompieri din New York.

Devenind pompier, un bărbat devine eroul atâtor oameni aflați în primejdie. De multe ori, el nici nu-și mai amintește de ei, sau situațiile din care i-a salvat, dar, pentru ei, EL rămâne SALVATORUL lor. Pompierul este omul care vine atunci când toată lumea fuge. Este cel care înfruntă ceea ce toți ceilalți nu au curajul nici măcar să privească.

pompierii-2

Pompierul este cel care se apropie de o casă în flăcări, pentru a stinge văpaia sau a salva viața oamenilor suprinși înăuntru de flăcări. Pompierul este cel care intră în foc, cu prețul vieții. Același cavaler ce străbate vâltorile apelor sau nămeții de zăpadă pentru a-și salva semenii. Același erou cu obrazul biciuit de vânturi reci sau arșiță.

pompierii-smurd

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

13 Septembrie este ziua Pompierilor Români. Să ne gândim la ei cu dragoste și recunoștință, să le mulțumim pentru curajul și abnegația de care dau dovadă, să le spunem un sincer ”La Mulți Ani!” din toată inima și, nu în ultimul rând, să ne rugăm pentru ei ca Dumnezeu și Sfântul lor Ocrotitor, Iosif cel Nou de la Partoș, să îi însoțească și să-i protejeze în misiunile lor.

La mulți ani fericiți, dragi Cavaleri ai Frontului Incandescent! Dumnezeu să vă binecuvinteze, oriunde v-ați afla!

sursa: aici. 13.09.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply