Spectacolul ecvestru de la hipodromul din Mangalia continuă și azi

0
930
spectacol-ecvestru-pe-hipodromul-mangalia
Cei mai frumoşi armăsari au făcut spectacol sâmbătă pe hipodromul din Mangalia, acolo unde, timp de două zile se desfăşoară „Gala Sporturilor Călare“. Programul de ieri a fost scurtat din cauza ploii, însă pentru duminică meteorologii au anunţat o zi frumoasă. Aşa că veţi putea vedea demonstraţii de dresaj, prezentare de rase de cai şi, cel mai important, curse de trap şi de galop. Organizatorii spun că vor ca evenimentul să devină o tradiţie, mai ales că în ţara noastră nu mai există niciun hipodrom funcţional.

Emma are doar nouă ani, iar sportul ei preferat este echitația. Tocmai de aceea, părinții i-au făcut acum câțiva ani cel mai frumos cadou: pe Luna. Sunt cele mai bune prietene, se antrenează împreună, iar astăzi au participat pentru prima dată la o cursă de obstacole pe Hipodromul Mangalia.

Luna are doar patru ani și jumătate, dar are un mare potențial. Bunicii au avut rezultate bune, spune dresorul ei de la Herghelia Jegălia. Și tocmai de aceea are parte de un tratament speciale. Îngrijirea ei costă lunar aproximativ 500 de euro.

La Cursa de Obstacole de sâmbătă de la Mangalia, Emma a fost cel mai mic jocheu. Copiii au fost cei care au dat startul Galei Sportului Călare, care se desfășoară tot weekendul la Hipodromul din Mangalia.

Din păcate, vremea a fost capricioasă, așa că prezentările raselor de cai și cursurile de echitație au fost anulate. Duminică însă vremea va fi frumoasă, spun meteorologii, astfel că începând cu ora 10.00, veți putea admira frumusețea și eleganța cabalinelor. Tot atunci au loc și cursele de trap și galop.

La cursele de duminică participă 45 de cai din Romania, Franța și Bulgaria.

Baza de la Mangalia a fost reabilitată de Consiliul Județean Constanța în 2013, tocmai pentru a putea fi organizate asemenea evenimente. În prezent, este singura din România unde se pot desfășura curse de cai.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tot la Hipodromul din Mangalia puteți admira un vernisaj de pictură, dar puteți să luați și dumneavoastră lecții de călărie. 

Mai mult, AICI. 13.09.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply