Primarul Cristian Radu: “Pe faleza oraşului Mangalia, se va amenaja o parcare publică”

0
692

pefalezaorasuluimangaliacristianradu

Consiliul Local Mangalia a votat, luni, în cadrul unei şedinţe ordinare, un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai lucrărilor de alimentare cu apă şi canalizare care vor fi efectuate în Cartierul Dobrogea 2.

De asemenea, consilierii municipali au mai aprobat o rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015. Conform noilor prevederi, au fost suplimentate fondurile Serviciului Social, precum şi pentru unele instituţii ale învăţământului preşcolar.

În aceeaşi şedinţă, aleşii locali au votat pentru extinderea zonelor comerciale din Piaţa Sud, precum şi sistematizarea arterelor din zona Pieţei Centrale.

„Acest demers este inclus într-un program de fluidizare a traficului alături de proiectul realizării sensului giratoriu din faţa primăriei. Astfel, se vor institui sensuri unice pe strada Vasile Alecsandri, strada Frumoasei şi strada Vasile Pârvan, cu ieşire pe Şoseaua Constanţei. În cadrul aceluiaşi proiect, s-a aprobat amenajarea unei parcări publice în apropierea falezei oraşului. În curând, vor începe lucrările la un nou sens giratoriu în apropierea sediului Primăriei, cu scopul fluidizării traficului rutier în zona centrală a Mangaliei”, a explicat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.

Sursa: cugetliber.ro, Miercuri, 10 iunie 2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply