NOUL MOGUL IMOBILIAR AL AMERICII. La 35 de ani, un hipster schimbă din temelii piaţa imobiliară din SUA

0
571

 

adamneumannAdam Neumann le oferă freelancerilor conexiuni bune la internet, imprimante şi bere (…)

WeWork subînchiriază către freelanceri spaţii de lucru pentru perioada de care aceştia au nevoie, fie o săptămână, o lună sau doar câteva ore.

Cum o treime din popu­laţia activă lucrează pe cont propriu, Adam Neu­mann, un antreprenor din SUA, a vrut să elibereze freelancerii de povara căutării unui spaţiu de lucru amenjat adecvat nevoilor lor.

Pentru 350 de dolari pe lună, orice freelancer obţine acces nelimitat în oricare dintre clădirile pe care le subînchiriază compania lui Neumann, fie că este vorba despre birouri sau baruri, unde pot să lucreze, să creeze sau să se distreze la petreceri.

Neumann spune că misiunea lui este să le ofere freelancerilor conexiuni bune la internet, imprimante şi bere, dacă este nevoie, pentru ca chiriaşii săi să nu mai fie preocupaţi de nimic altceva în afară de propria muncă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Principiul de funcţionare al businessului condus de Neumann este unul simplu: WeWork subînchiriază către freelanceri spaţii de lucru pentru perioada de care aceştia au nevoie, fie o săptămână, o lună sau doar câteva ore. Însă, ceea ce i-a făcut pe investitori să parieze pe compania a cărei valoare se ridică la 5 miliarde dolari, este publicul tânăr căruia i se adresează şi spiritul de comunitate pe care îl promovează.

Mai mult, AICI. 07.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply