„FII PRUDENT, NU TE LĂSA ÎNŞELAT!” (Despre metoda ACCIDENTUL)

0
756

 

ipj constanta preventie

ACŢIUNE INFORMATIV-PREVENTIVĂ A POLIŢIŞTILOR CONSTĂNŢENI

Reprezentanţii structurii de analiză şi prevenire a criminalităţii din cadrul I.P.J. Constanţa, alături de reprezentanţii Primăriei Constanţa au continuat şi azi campania informativ-preventivă „FII PRUDENT, NU TE LĂSA ÎNŞELAT!”.

Astfel,  persoanele vârstnice din  cadrul Cluburilor de pensionari au fost  informate de către poliţişti asupra modului de operare al autorilor în metoda de înşelăciune numită generic „Accidentul”,  dar şi asupra altor tipuri de înşelăciuni.

Aceştia au fost sfătuiţi să nu trimită sume de bani unor persoane necunoscute şi să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori au suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi victima unei infracţiuni de înşelăciune şi în general să adopte o conduită preventivă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

REAMINTIM:

În caz de accident, nu există noţiunea de plată a unor despăgubiri, decât ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti în acest sens sau prin societăţile de asigurări;

Orice accident de circulaţie are două variante de soluţionare:  depunerea unei plângeri la Poliţie sau înţelegerea amiabilă a părţilor, ceea ce presupune repararea daunelor folosind poliţa de asigurare auto obligatorie.

Orice alte variante sunt excluse, iar dacă sunt puse în practică, acestea nu sunt legale.  

17.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply