Ofertele Mangaliei la Târgul de Turism al României, ediția 2015

0
624

targul de turism al romaniei 2015

Municipiul Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului îşi prezintă în aceste zile ofertele pentru sezonul estival 2015, în cadrul Târgului de Turism al României, care se desfăşoară la Complexul Expoziţional Romexpo, Bucureşti, în perioada 12-15 martie.

La deschiderea evenimentului a luat parte primarul Radu Cristian, care a prezentat vizitatorilor interesaţi şi presei, proiectele pe care Primăria Mangalia le implementează în acest an cu scopul revitalizării turismului în sudul litoralului.

“Am început deja reabiliatrea falezelor Mangalia-Saturn şi Jupiter Neptun cu fonduri europene, iar în curând sper să demarăm un proiect similar la faleza oraşului, respectiv Aleea Teilor. Obiectivul nostru este să amenajăm faleza pietonală de 9 km, dintre Mangalia şi Olimp. De asemenea, lucrăm la un alt proiect cu finanţare europeană, prin care vor fi introduse în circuitul turistic ruinele vechii Cetăţi Callatis “, a precizat edilul Mangaliei.

El a mai spus că în această vară, municipalitatea şi hotelierii vor promova în comun o serie de evenimente menite să atragă mai multi turişti în această parte a litoralului. În primele două zile ale Târgului de Turism, la standul Mangaliei au avut loc mai multe evenimente specifice, organizate de către Fanomania Holding și Asociația Culturală Daria’s.

Promovarea turistică a Mangaliei și a celor șase stațiuni s-a bazat pe un concept unitar: șapte culori cu care se identifică cele șapte stațiuni și legendele trecutului grecesc, prezentate într-un stand având forma unei corăbii. Vizitatorii au primit materiale informative, au asistat la spectacolele susţinute pe scena din incinta standului şi au discutat cu hotelierii prezenţi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Manifestările cultural artistice vor continua şi în următoarele două zile ale Târgului, iar reprezentanţii Primăriei invită persoanele interesate să viziteze standul 72-73 din pavilionul C5, situat în Centrul Expoziţional Romexpo.

Vineri, 13 martie 2015. Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply