Proiect al Clubului Rotary Mangalia: ‘Pretuieşte-ti aproapele!’

0
721

Rotary_Club_Mangalia     Clubul Rotary Mangalia a finalizat un nou proiect care vine ȋn sprijinul comunitǎții locale și anume, dotarea Secției de Urgențǎ din cadrul Spitalului municipal Mangalia cu o targǎ cu sistem hidraulic și suport pentru butelie de oxigen, necesarǎ desfǎșurǎrii activitǎții medicale zilnice, ȋn valoare de 8.200 lei. 

     Proiectului Rotary “Preţuieşte-ţi aproapele!”, i s-a alǎturat  Fundația „Dignitas” din București, recunoscutǎ pentru susținerea acțiunilor cultural-umanitare și sociale.

     Recepția donației va avea loc vineri, 13 februarie, ora 11.00, la Spitalul municipal Mangalia, ȋn pavilionul “B”, etaj 4 ȋn prezența membriilor Clubului Rotary, reprezentanților  Fundației “Dignitas”, ai  Spitalului municipal Mangalia și ai presei.

     Rotary este o organizaţie internaţională neguvernamentală, din care fac parte peste 1,2 milioane de reprezentanţi ai elitei profesionale, de afaceri şi lideri ai comunităţilor locale. În România există peste 110 cluburi Rotary, cu 2.700 de membri, receptivi la nevoile societăţii.

     Presedinte Rotary Mangalia,

     Dr. în Istorie Tatiana ODOBESCU.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 12.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply