INFOGRAFIC: Calendar EVALUARE NATIONALA 2015, pentru clasele a II-a, a IV-a si a VI-a

2
752

evaluare-nationala2015

Elevii din invatamantul primar si cei de gimnaziu vor participa, pentru al doilea an la rand, la Evaluarea Nationala, unde vor fi testati la limba romana, (scris, citit si comunicare), la matematica si stiintele naturii.

Evaluarea Nationala 2015 incepe in luna mai, iar primii elevi care vor trece prin seria de testari si emotii sunt cei din clasa a II-a, urmati de colegii lor mai mari, din clasele a IV-a si a VI-a.

Notele obtinute de elevi nu vor fi trecute in catalog, ci doar vizeaza evaluarea competentelor de producere a mesajelor scrise/citite/comunicare/ matematica sau stiintele naturii.

Copiii vor fi evaluati chiar in clasele in care invata de obicei si vor fi supravegheati de propriul invatator si de un profesor strain, dar si de camerele de supraveghere.

Evaluarea se va desfasura pe o perioada de 30-60 de minute, in functie de nivelul fiecarui elev, iar gradul de dificultate al subiectelor va fi unul mediu, cu subiecte din programa scolara studiata.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Consultati in infograficul de mai jos Calendarul complet si ghidul Evaluarii Nationale 2015, pentru clasele a II-a, a IV-a si a VI-a.

Calendar Evaluare Nationala 2015

 Autor: Ana-Maria Tudor.

Sursa, AICI.

MangaliaNews.ro, Miercuri, 11.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

Leave a Reply