Ploaie de pumni într-un restaurant din Mangalia. 30 DE AGRESORI au SNOPIT PATRU TINERI!

0
904

bataiegeneralarestaurantmangalia

Bătaie generală într-un restaurant din Mangalia. 30 de indivizi agresori, despre care victimele spun că ar fi sportivi, au rupt în bătaie patru tineri.

Victimele spun că singurul motiv a fost acela că au intervenit să-și salveze un prieten care era la un pas să fie bătut, așa că atacatorii și-au vărsat furia pe ei. Patru suspecți, din cei 30 de bătăuși, sunt acum cercetați de polițiști.

Scandalul s-a produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00, într-un restaurant din Mangalia, unde petreceau atât victimele cât și atacatorii. Totul a izbucnit în momentul în care indivizii de la o masă au vrut să-l lovească pe un tânăr. Prietenii lui au sărit în ajutor și așa a început o bătaie generală.

Erau vreo 30 – 40, m-au lovit în restaurant, apoi m-au scos afară, m-au lovit și în parcare între mașini. Mi-au zis că, dacă nu tac, îi lasă să mă omoare“, a povestit Marius Roșu, una dintre victimele scandalului.

Victimele spun că nu au avut nicio șansă în fața atacatorilor care sunt foști sportivi, unul dintre ei chiar vicecampion la box.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe reporterntv.ro, 14.dec.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply