Crăciun vienez, la Constanța

0
674

Strauss Festival Orchestra ViennaRenumitul ansamblu Strauss Festival Orchestra Vienna va ajunge, vineri seară, la Constanța, într-un spectacol de excepție.

Pentru al șaselea an consecutiv în România, renumitul ansamblu Strauss Festival Orchestra Vienna aduce la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, în această săptămână, un spectacol de poveste: „Vienna Classic Christmas”. Orașul de la malul mării va împrumuta, pentru o seară, strălucirea autentică a Vienei, vineri, de la ora 19.30, când celebrul ansamblu va susține un spectacol ce se anunță a fi unul de excepție. „Vienna Classic Christmas” va beneficia de invitați remarcabili, precum soprana Leontina Văduva și tenorul Robert Nagy, iar orchestra va fi condusă de maestrul Willy Büchler, care va dirija Strauss Festival Orchestra Vienna pe 1 ianuarie 2015, în Concertul de Anul Nou din Wiener Konzerthaus.

Biletele pentru acest eveniment de înaltă ţinută artistică se găsesc în vânzare la preţurile de 60, 100, 150 şi 200 de lei, la sediul Casei de Cultură.

Mai mult, în telegrafonline.ro, 15.12.2014


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply