AMOR IN FARMACIE – Seară de TEATRU, la Casa de Cultură din Mangalia

0
950

amorinfarmacieafis

DACĂ nu esti implicat in campania electorala, DACĂ te-ai saturat sa te uiti in fiecare seara la televizor, DACĂ setea ta de cultura nu a fost potolita prin Constanta sau pe la Bucuresti, DACĂ simti nevoia sa te destinzi, sa socializezi si sa vezi pe unii dintre actorii buni ai Romaniei, DACĂ ești – așa cum spui – iubitor de artă, de cultură și de teatru, DACĂ vrei sa contribui prin achitarea unui bilet de teatru la proiectele importante inițiate de voluntarii din Mangalia, atunci, VINO LA TEATRU !

SEARA DE TEATRU

VINERI, 7 NOIEMBRIE 2014, ORA 19.00 – CASA DE CULTURA MANGALIA
ORGANIZATOR: ROTARY CLUB MANGALIA

AMOR IN FARMACIE
adaptare dupa Eugene Labische.

Regia: Dan Tudor
Distributia: Anca Ţurcaşiu, Liliana Pană, Dragoş Ionescu, Dan Tudor şi Andrei Duban.

O comedie-farsă, de clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice, totodată un acid critic al moravurilor, a fost localizată de Harry Eliad sub titlul O FARMACIE CU NEBUNI.

Un farmacist de provincie, terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pret bilet: AMOR IN FARMACIE 50 LEI.

(Doritorii sunt rugati sa ma contacteze pentru achizitionarea biletelor).

Răican Florin, 6 nov.2014 (fb).


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply