INTERVIU ONLINE CU VALENTIN VRABIE, PRIMARUL COMUNEI PEŞTERA

0
802

Joi, de la ora 11.00, interviu online în direct, pe www.ziuaconstanta.ro!

interviu-valentin-vrabie

Tema este – Independenţa Consiliului local PEŞTERA vs. PSD-ul Consiliului judeţean.

Consiliul Local Peştera ar putea deveni primul consiliu local independent din România. Din cei 13 aleşi locali, 12 sunt acum independenţi. Gestul lor reprezintă o formă de protest faţă de PSD Constanţa şi faţă de Consiliul Judeţean. Ce semnificaţie are această mişcare pe scena politică din Constanţa? Pot aceste demisii să creeze un precedent periculos în contextul proximei campanii pentru alegerile prezidenţiale? Ce i se reproşează conducerii PSD Constanţa? Dar Consiliului Judeţean?

Discutăm despre aceste probleme joi, de la ora 11.00, în cadrul unui interviu online, în direct pe www.ziuaconstanta.ro, cu Valentin Vrabie, primarul independent al comunei Peştera.

Aşteptăm întrebările dumneavoastră prin formularul de comentarii de la sfârşitul articolului sau la adresa [email protected].

Realizator: Ada CODĂU.

Nota redacţiei: Pentru a păstra coerenţa şi relevanţa discuţiei, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunţate, care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.

Întrebările redacţiei:

Consilierii locali din Peştera au demisionat, ieri, în masă din partidele pe listele cărora au candidat. Ce anume a stat la baza acestei decizii fără precedent în judeţul Constanţa?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ce semnificaţie au demisiile lor din PSD, respectiv PNL? Ar putea să se creeze un precedent periculos în contextul proximei campanii pentru alegerile prezidenţiale?

Odată cu demisia consilierilor locali din PSD a fost anunţată şi dizolvarea Organizaţiei Locale PSD Peştera. Ce rol avea această filială pentru „maşinăria” PSD Constanţa?

Dacă vor exista propuneri, îi veţi sfătui pe consilierii locali din comuna Peştera să se îndrepte către alte formaţiuni politice? Ce anume trebuie luat în calcul înainte de o astfel de decizie?

Se vehiculează că aleşii locali din Peştera ar fi profitat, şi ei, de ordonanţa traseismului politic. Această ordonanţă este însă controversată, existând şi voci care susţin că nu e exclus ca aleşii locali care pleacă acum de la un partid la altul să-şi piardă ulterior mandatele. Consilierii locali au luat în calcul varianta pierderii mandatelor?

Aleşii locali din Peştera susţin că localitatea dumneavoastră nu este singura pe care CJC-ul ar trata-o cu indiferenţă. De ce credeţi însă că alte administraţii locale din judeţ tac?

Acum, că atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean au fost preluate, şi printr-o hotărâre de CJC, de vicepreşedintele Cristinel Dragomir, vă aşteptaţi ca Peştera să fie tratată altfel de ce mai importantă instituţie din judeţ?

Ce planuri aveţi pentru alegerile locale din 2016?

Sunt oameni în politică şi în administraţie care prevăd sfârşitul „epocii” Nicuşor Constantinescu. Ce părere aveţi?

Cum credeţi că se va derula campania pentru alegerile prezidenţiale? Ce aşteptări aveţi?

Pe cine veţi susţine, dumneavoastră şi echipa dumneavoastră, în cursa pentru Cotroceni?

Mai mult: ziuaconstanta.ro, 10 septembrie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply