All inclusive, lozul câştigător pe litoral. Hotelurile au avut grad de ocupare de 100%, începând cu 15 iunie

0
661

farmec.ro
carturesti.ro%20

all inclusive

All inclusive a fost lozul câștigător al acestui sezon estival. Hotelurile care au adoptat acest sistem au avut grad de ocupare de 100 la sută începând cu 15 iunie… În restul spațiilor de cazare, gradul maxim  de ocupare a fost atins abia în luna august. 

Pe litoralul românesc, doar 9 hoteluri sau resorturi oferă servicii complete turiștilor. Hotelierii spun că un sejur cu mâncare, cazare, acces la piscină, la plajă, cu gustări între mese, cu băuturi gratuite costă mai puțin decât dacă rezervarea este făcută direct la recepție sau în ultimul moment, prin agenție.

Nicolae Bucovală, hotelier : “În Eforie Nord a fost un preț promoțional anul acesta. Am avut contracte care au pornit de la 280 de lei de familie all inclusive și au ajuns la 350 ron de familie pe lunile iulie şi august.”

În acest resort din stațiunea Mamaia, hotelierii au angajat echipe de animație care să se ocupe de familiile venite la mare cu cei mici.

Distracția combinată cu mese bogate, piscină și șezlonguri gratuite costă în capetele de sezon 799 de lei pentru o persoană, iar în vârf de sezon 1500 -1700 de lei de persoană, pentru o săptămână de vacanță.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Avem tot inclus: mâncare, băutura şi nu mai este nevoie dimineaţa să te trezeşti, manânci micul dejun şi seara vii, mănânci şi apoi pleci în oraş. Nu mai trebuie să stai, să cauţi la terase.”, ne-a spus un turist.

Mai mult, pe digi24.ro, 09.09.2014


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply