Tot mai mulți străini, fascinați de Vama Veche. De ce consideră acest loc unic în Europa

1
763

vama-sub-lumini-de-oscar-2014

Plină de farmec si mister, Vama Veche atrage tot mai multi fotografi si producatori de film. Strainii sunt fascinati de acest loc, pe care îl consideră: “unic in Europa”. Dovada ca au venit, in numar mare, in Vama, ca sa surprinda cele mai colorate personaje si povesti intr-o simpla imagine. Totul se intampla la festivalul “Vama sub lumini de Oscar”.

Statiunea preferata a artistilor, Vama Veche le ofera culoare,frumusete si personaje venite parca dintr-un platou de filmare. Michail, un fotograf grec, a venit pentru prima data in acest colt aparte al litoralului nostru.

Michail: “Vedeti? Imprevizibilul il intalnesti in fiecare clipa in Vama, incercati sa gasiti asta in alta parte in Europa… Nu veti gasi astfel de contradictii.

Ca el gandesc si alti artisti sositi în Vamă. Fotografi din intreaga lune, dar si producatori de film, vin aici in Vama si spun ca gasesc lucruri pe care nu le-au mai vazut nicaieri in lume. Le place in primul rand spiritul liber, dar si personajele pitoresti.

Michail: “Aici oamenii au propria filosofie despre felul in care percep Vama. Exista sentimentul emancipatii si al libertatii, oamenii se exprima asa cum isi doresc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Thomas, castigator al unui premiu Emmy pentru un documentar facut in Norvegia, a vazut multe de-a lungul carierei sale. Dar spune ca sentimentul pe care i-l trezeste Vama nu se compară cu nimic.

Citiți continuarea aici:

http://vacantalamare.stirileprotv.ro/stiri/tot-mai-multi-straini-fascinati-de-vama-veche-de-ce-considera-acest-loc-unic-in-europa.html


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Mail ales marea este magnifică și imprevizibilă. Un pic de valuri și ai toate șansele să te emancipezi de tot – cu coroană, alai și toate alea, la cât de neted și nivelat este fundul mării spre mal. Nevastă-mea și-a rupt două degete de la picior… btw, pe acolo! Că să nu fiu de tot cârcotaș, răsăritul de soare este frumos. Și poliția de frontieră este foarte amabilă, dacă din prea mult romantism, scapi prea mult spre sud/granița nemarcată în nici un fel. Sarcasm, evident.

Leave a Reply