FanROmania. Campionatul “Nopți Albe la Marea Neagră” continuă

0
916

Nopti albe la Marea Neagra-Program estival 2014

Campionatul evenimentelor cu intrare liberă numit ”Nopți Albe la Marea Neagră” continuă la Mangalia cu serile ”Final nights” (12-13 iulie), când vom afla cine este câștigătorul.

Fan®Omania și Primăria Mangalia vă așteaptă să jucăm partida finală. În serile de sâmbătă, 12 iulie și duminică, 13 iulie, după ora 20.30, pe scena din Portul Turistic Mangalia, vom întreține atmosfera cu muzică rock, cea mai potrivită pentru Final Nights.

Au prioritate ”jucătorii” din Mangalia. Trupele ”Sealevel band” și ”Freedom” joacă în finala de sâmbătă și succesul lor e garantat de faptul că sunt cunoscuți și apreciați de publicul din localitate. Deschiderea spectacolului aparține tinerei generații, în persoana Robertei Dobrotă, catalogată de presa de specialitate ca star rock în ascensiune.

Colonist pe lunaSealevel band banner

Duminică va fi o concurență acerbă între jucătorii cu flăcările, muzica și dansatorii argentinieni, rock-ul constănțean și folclorul dulce  românesc. Trupa ”Colonist pe lună” asigură un program original de muzică rock, iar Geanina Pițu readuce publicul la tradiția petrecerilor românești.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

geanina pitu

Să nu uităm de surprize!  Ca în fiecare seară de spectacol, publicul va fi răsplătit cu atenții oferite de organizatori și sponsori: Fan®Omania, Selgros, Kanal D și Romasse.

A transmis: infofanROmania, Vineri, 11 iulie 2014.

UPDATE, 12.07.2014:

Vezi și:

http://www.kanald.ro/esti-la-mare-vino-la-serile-final-nights_42318.html


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply