Vrei să începi o afacere în agricultură şi nu ştii cu ce să începi?

0
781
LIVE CHAT. Cele mai bune afaceri din agricultura românească.

Yahoo News/Digital Vision/GettyImages – Cele mai bune afaceri în agricultură.

Agricultura românească se confruntă în continuare cu probleme precum seceta și lipsa unui sistem de irigații bun, uneltele rudimentare, absența investițiilor sau reticența fermierilor de a se asocia. Pe de altă parte, agricultura este un domeniu foarte ofertant, iar în țară există destule povești de succes ale unor români care au devenit fermieri și s-au apucat să cultive legume și cereale, să planteze livezi sau să crească animale.

În acest context, Yahoo News România l-a invitat pe Vasile Priceputu, președintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, totodată proprietar al unei ferme de vaci și fost membru în Comitetul de Monitorizare al Programului Național de Dezvoltare Rurală, să discute cu cititorii despre oportunitățile existente în agricultura românească.

Chat-ul va avea loc miercuri, 18 iunie, în intervalul orar 11:00 – 12:30, dar îi puteți adresa întrebări chiar din acest moment: care sunt cele mai profitabile afaceri din agricultură, care sunt investițiile necesare, cum se pune pe picioare o fermă, care sunt dificultățile întâmpinate etc.

De asemenea, vă invităm să intrați în discuție cu invitatul Yahoo News România și să îi cereți informații și sfaturi legate de afacerile în agricultură pe care vă gândiți sau vă doriți să le începeți, de la cele cu ferme de animale la pomicultură sau cultivarea cerealelor și a legumelor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply