Unde pleacă românii în minivacanța de Rusalii

0
725

Românii preferă, pentru minivacanţa de Rusalii, litoralul românesc şi ofertele din turismul rural, în timp ce pe plan extern aceştia optează pentru city break-uri în oraşele europene, spun reprezentanţii agenţiilor de turism.

,,Clienţii noştri au ales să transforme minivacanţa de Rusalii într-o ocazie de călătorie. Marea majoritate au ales sejururi scurte de 3 sau 4 nopţi, fie în oraşe europene nu foarte îndepărtate, fie în staţiuni la mare sau la munte unde să se relaxeze. În topul preferinţelor turiştilor români s-au înscris sejururi scurte pe litoralul românesc, în staţiunile Mamaia, Eforie Nord sau Neptun, iar pasionaţii de drumeţii la munte au ales Valea Prahovei, dar şi unele staţiuni balneoclimaterice precum Băile Felix, Olăneşti sau Ocna Sibiului. Cele mai vândute pachete de servicii pentru cei care ales să călătorească în străinătate au fost cele de tip city break pentru oraşe precum Praga, Paris, Barcelona, Roma sau Londra’, a declarat pentru AGERPRES Mădălina Grosu, product manager Happy Tour.

Pachetele de servicii puse la dispoziţia turiştilor pentru perioada sărbătorii de Rusalii s-au încadrat într-un preţ mediu de 230 euro/persoană pentru pachetele tip city break. Pentru destinaţiile din România, turiştii au plătit, în medie, 250 lei/persoană pentru 3 nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 4 stele pe litoralul Mării Negre şi aproximativ 280 de lei/persoană în celelalte staţiuni turistice.

Mai mult, în capital.ro, 02 iunie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply